A Terepíjász Szakmai Bizottság közleménye

news

Tisztelt Sporttársak, Íjászok!

Az idei Terep évad a kialakult COVID19 vírushelyzet miatt, nem kezdődhetett a megszokott rend szerint, így a 2020-as szezon versenyeit át kellett szerveznünk.
A terep GP egy fordulója elmaradt a sorozatot átszerveztük, és a Kormány által hozott korlátozások lazításának köszönhetően, fokozott odafigyeléssel, de megrendezésre kerülnek/kerültek az alábbi versenyek:

GP I. Kaposvár Június 13-14.
GP II. Szöcsénypuszta Július 18-19.
OB Szekszárd július 25-26. 

Mivel a vírushelyzet még nem szűnt meg teljesen, így elővigyázatosságból - az alapszabályzat mellett- a 2020.05.12-én kiadott általános szabályzatot a Koronavírus ideje alatt is kötelező lesz betartani. 
Ezen szabályozás betartásával a GP-en és az OB-n is elmarad a döntőzés, így a pályán lőtt pontok határozzák meg a rangsort. 
A terep GP sorozat végeredményébe csak mindkettő terep GP verseny összpontszáma (1+2 nap eredménye) számítanak. Aki csak egy versenyen vagy egy nap versenyzik, az nem vesz részt a díjazásban. Pontegyenlőség esetén: az OB első napján lőtt eredmény dönti el a sorrendet az adott kategóriában. GP eredményhirdetés, díjátadó: az OB szombati versenynapja végén. 
Az OB-n való részvétel feltétele: legalább egy két napos terep GP-n részvétel (érvényes éves versenyengedély, érvényes sportorvosival).
Eredményes szezont kívánunk mindenkinek!
Jó egészséget!
Terep Szakmai Bizottság