Kedvezményekkel indul a nevezés

Már lehet nevezni a HDH-IAA 2021-es 3D Íjász Világ- és Európa-Bajnokságra, amit 2021. augusztus 9-14. között rendeznek meg Szekszárdon. A versenykiírás összefoglalója, és a MISZ versenyengedéllyel rendelkező nevezők kedvezményei alább olvashatóak.

MEGHOSSZABBODOTT A KEDVEZMÉNYES NEVEZÉS HATÁRIDEJE. ÚJ HATÁRIDŐ: 2021. JÚNIUS 01-IG.!!!
Bővebben

Utánpótlás tábor

A Magyar Íjász Szövetség Utánpótlás Bizottsága és a Budapesti Íjász Szövetség Íjász Toborzó tábort szervez a Börzsönyben.
Bővebben

Versenyengedély kiváltása (frissítve 2021. május 10-én)

A beérkező versenyengedély-kérő lapok nagy százaléka hiánypótlásra szorul, ami lelassítja a feldolgozási időt. Az ügyintézés kéthetes határidejét csak abban az esetben tudjuk vállalni, ha az igényléshez szükséges minden feltétel teljesül.
 
Bővebben

Utánpótlás-nevelés támogatása

Sportágunk utánpótlás fejlesztése, és annak támogatása fontos helyet foglal el idén is a Magyar Íjász Szövetség céljai között. A HF ELEVEN Kft., mint a MISZ kiemelt támogatója, a szövetségi utánpótlás fejlesztési célokkal egyetértve, ismét jelentős támogatást biztosít a fiatal íjászok képzéséhez.
Bővebben

NYDR Év Íjászai

A Nyugat-Dunántúli Régió Év Íjásza 2020 díjait ítélték oda 7 sportolónak, valamint Balogh László, a Kanizsai IE versenyzője Életműdíjban részesült.
Bővebben

Pályaíjász versenyekkel kapcsolatos tájékoztatás

Az Utánpótlás és a Pályaíjász Szakmai Bizottság információi a 2020/2021 pálya versenyek lebonyolításával kapcsolatban
Bővebben

Doppingellenes továbbképzés

A Magyar Antidopping Csoport a Nemzeti Nyilvántartott Vizsgálati Csoportjának és a HUNADO Vizsgálati Csoportjának sportolói részére doppingellenes továbbképzést biztosít.
Bővebben

Frissítették a 3D szabályzatot

A frissített HDH-IAA 3D szabályzat már elérhető honlapunkon.
Bővebben