Négy hazai érem a CEC 2022 összesítésében

Nyolc ország 111 versenyzője vett részt a 2022 CEC (Közép-Európa Kupa) nemzetközi pályaíjász versenysorozat ötödik, és egyben záró versenyén, amit hazánkban, a Malév SC pályáján zajlott le.
Bővebben

Ne várj az utolsó pillanatig

Az Országos Sportegészségügyi Intézet levélben kéri az érintett sportolókat, hogy a sportorvosi alkalmassági vizsgálatokat ne hagyják az utolsó pillanatra.
Bővebben

Eredmények igazolása

Felhívjuk a tagegyesületek és az íjászok figyelmét, hogy amennyiben eredmény igazolási kérelemmel fordulnak a szövetséghez, úgy az alábbi adatokat kérjük eljuttatni a iroda@misz.hu email címre:
Bővebben

Ezüstérmes paraíjászunk

Kilenc ország részvételével rendezték meg Notthinghamben a Paraíjász Európa Kupát szeptember 14-15. között. Gáspár Tamás W1 Open kategóriában ezüstérmet szerzett.
Bővebben

Egy ezüst és egy bronz

Két éremmel zárta a 3D VB-t a magyar csapat Olaszországban 2022. szeptember 4-10. között. A nyolc versenyző egy héten keresztül küzdött a világ legjobbjaival.
Bővebben

A magyarok 51 éremmel tértek haza Szlovéniából

A magyar íjászok ismét bebizonyították, hogy 3D íjászatban a világ élmezőnyébe tartozunk. Véget ért Szlovéniában a HDH-IAA 3D Íjász Világbajnokság.
Bővebben

A magyar csapatok taroltak a szlovéniai 3D Világbajnokságon

A Mokricében, Szlovéniában zajló, nyílt nevezésű 3 dimenziós íjász VB-n aranyesőnek örülhettek a magyarok a csapatversenyen.
Bővebben

Versenyengedély kiváltása (frissítve 2022. június 13-án)

A versenyengedély kérelmeken szereplő adatokat a Nemzeti Sportinformációs Renszerbe (NSR) kell rögzíteni, amihez elengedhetetlen, hogy a megküldött személyes adatok közhitelesek legyenek (lakcímkártyán szereplő adatokkal megegyezőek), különben az NSR nem fogadja be a kérelmet.
 
Bővebben