Szervező: NiburSE – Haladás SVE
Helyszín: Kétvölgy - Vendvidéki Vendégház Kétvölgy
A verseny: IAA szabályzat szerint, 2 napos (28 cél/nap + döntők,)
Távok: Irányzékos: max. 45m, irányzéknélküli max. 27m
Korosztályok:
Veterán 51-év felett;
Felnőtt 21-51 év között
Ifi 18-20 év között
Kadet: 15-18-év között
Gyerek 10-14-év között
Mini: 0-9 év között
Nevezési díj:
Veterán, felnőtt, ifi: 6000 Ft
Kadet, gyerek: 3500 Ft
Mini: ingyenes
Helyszíni nevezés esetén: + 1000 Ft/Fő
Egy napra a nevezés: 4000 Ft/Fő
Óvási díj: 10000 Ft
Nevezési határidő: 2016. augusztus 9. - 22.00 óra
Szervező bizottság elnöke:
Biztonságtechnikai ellenőr: Takács Gergő
Díjazás : 1-3 helyezetteknek érem, oklevél.
PROGRAM:
Első nap (szombat)
08.30- 09.45-ig nevezés, nevezési díj befizetés
08.30- 09.45-ig irányított belövés
09.45-től megnyitó
10.00-16.00 verseny első forduló
15.00-tól ebéd
Második nap (vasárnap)
07.00- 08.00-ig irányított belövés
08.00-13.00 verseny második forduló
14.00 döntők a 6 főnél népesebb kategóriákban
17.00 eredményhirdetés
A versenyen a Magyar Íjász Szövetség által kiállított érvényes versenyzési engedéllyel lehet indulni. Amennyiben valaki előnevezett, nem mondta le a nevezését, és nem jelenik meg a versenyen, ki kell fizetni a nevezési díját. Ha ez nem teljesül, a versenyző egyesületének jelenlévő tagjai elindulhatnak a versenyen, de eredményeik nem kerülnek értékelésre. Eseti versenyengedély kiváltására lesz lehetőség! A versenyen való részvétellel a versenyző és annak kísérői beleegyeznek abba, hogy róluk a verseny szervezői fényképet és videó anyagot készíthetnek a verseny ideje alatt és a későbbiekben publikálhatják azt. A versenyen csak az erre kijelölt helyeken lehet dohányozni. Szeszesital fogyasztása tilos!
Étkezési lehetőség:
Csak előre leadott rendelésre tudunk étkezést biztosítani, amit e-mailben jelezzetek! takacs.gergo@haladasvse.hu
Péntek vacsora, aki a helyszínen foglal szállást:
Palóc leves és tejespite 1300 Ft
Szombat ebéd és vacsora (vacsora csak szállóvendégeknek):
Ebéd: Sült hús (csirke és sertés), burgonyával és salátával 1500 Ft
Vacsora: Rizses hús, salátával 1000 Ft
Vasárnap ebéd:
Rántott hús karajból rizzsel és salátával 1500 Ft
Elérhetőségek:
Takács Gergő 30/630-0237
Az indulók étkezéséről a szervezők gondoskodnak, ezért kérjük, nevezési szándékát időben jelezze! A versenysorozat szervezői szeretettel várják az indulókat, és a versenyeken jó időtöltést és sikeres versenyzést kívánnak! A szervezők a változás jogát fenntartják.
Szálláslehetőség:
Kétvölgyön:
Közelben:
Szentgotthárdon (kb. 10-15 perc) található még szállás, és wellnesfürdő.