Július 13-án kezdett a magyar íjász a Világjátékokon

news

2022. 07. 15.
Magyar idő szerint tegnap este 22.10-kor mérkőzött meg Molnár József terepíjászunk az amerikai Davis Ryan-nal. Az amerikai 10-ként rangsorolt a döntő szettekbe, míg Molnár 7-ként, így a számok alapján is bízhattunk abban, hogy a magyar sportoló legyűri ellenfelét. Sajnos azonban Ryan jobbnak bizonyult, és 85-76 arányban legyőzte a magyar íjászt. Ryan olyannyira formában volt a tegnapi napon, hogy egyenesen a négy közé verekedte be magát.

2022. 07. 14.
Molnár József a 24 célos rangsoroló versenyszakaszban a hetedik helyet szerezte meg, ma kezdi meg a döntőbe kerülésért folytatott párviadalsorozatot. Első ellenfele a Davis Ryan (USA) és Spinelli Iztok (SLO) párbaj győztese lesz. A rangsorolóban mind az amerikai, mind a szlovén íjász kevesebb pontot lőtt Molnárnál, így a számok alapján is bizakodhatunk a magyar versenyző győzelmében. Molnár párviadala helyi idő szerint 15.10 perckor kezdődik (magyar idő szerint 22:10).

2022. 07. 11.
Harmincöt ország íjászai mérik össze tudásukat a napokban zajló Világjátékokon Birminghamben. A magyar színeket Molnár József képviseli terepíjászatban.

Július 8-án vette kezdetét Birminghamben a 2022-es Világjátékok. A világesemény terepíjász megmérettetésén Molnár József (barebow kategória) képviseli hazánkat. A versenyzőt Gajdos Márk Csaba kíséri. Molnár 13-án kezdi meg a versenyt méretlen távon. Az esemény folyamatosan nyomon követhető a https://info.ianseo.net/?tourid=558 oldalon.

Ezt a hírt folyamatosan frissítjük. Szurkoljatok velünk!