Utánpótlás vizsga-DDR (ELMARAD)

news

A Magyar Íjász Szövetség támogatásával a  Dél-Dunántúli Régió utánpótlás vizsga lehetőséget biztosít a régióban működő tagegyesületi, illetve az Iskola Programban résztvevő ifjú íjászok számára. 

A vizsgát iskolánként adott időbeosztás szerint fogjuk megtartani, így elkerülhető, hogy a tanulók érintkezzenek más oktatási intézmény diákjaival.
 
Jelentkezéseket korlátozott számban tudunk elfogadni,maximum 20 főig, illetve a vizsga megrendezéséhez minimum 10 fő jelentkezése szükséges!

A vizsga időpontja: 2020. december 05. 9.00 órától
Kérjük a résztvevőket, hogy a regisztráció időigénye miatt az előre megadott kezdési időpont előtt 30 perccel érkezzenek meg!
A vizsga helyszíne: Marcali 
A pontos helyszínről a jelentkezőket a nevezési határidő lezárását követően tájékoztatjuk.
A vizsga díja: 2500 Ft/fő
Vizsgabiztos: Dr. Ragoncsa Zoltán - Dél-Dunántúli Régió Utánpótlás Edző 
Információ: Bogyó Gábor, Tel:+36/30/386-1474 , E-mail: bogyo.gabor4@gmail.com
 
A felkészítő edzőknek november 08.-án 22:00 óráig van lehetőségük leadni a vizsgázók névsorát, a pontos adataikkal együtt. (név, szül. hely, szül. idő, anyja neve, milyen íjjal lő, oktató neve, vizsga szint megjelölés)
 
A WA (World Archery) Kezdő Íjászok jelvényét akkor nyerhetik el a tanítványok, ha elérnek legalább egy minimum szintet: 
- találati pontértékben 
- mozgás technikai fejlődésben
- elméleti ismeretekben

Tollak (1-2.szint): 8-16 év közötti kezdők részére.
13 éves kor felett nem kötelező a tollak megszerzése, a Fehér Nyíl szinten is be lehet lépni a programba. (Ebben az esetben a Tollak ismeretanyagát a Fehér Nyíl vizsga alkalmával kell bemutatni)
Nyilak (3-7.szint): 8 éves kortól 16 éves korig.

A gyerekeket a Kezdő Íjászok Kézikönyvéből lehet felkészíteni a vizsgára.
 
A vizsgázók kényelmes, a lövést nem zavaró ruházatban jelenjenek meg.
A vizsgára felszerelést nem biztosítunk.
                      
Amennyiben a vizsga megkezdéséig olyan felső rendelkezést hoznak, ami megakadályozza a vizsga megtartását, abban az esetben a jelentkezőket írásban értesítjük.
 
Mindannyiunk védelme érdekében:
A megnövekedett fertőzésveszély miatt, az egészségmegóvás érdekében a vizsgán résztvevők tudomásul veszi, hogy a közösségi térben való tartózkodás teljes időtartama alatt kötelező a távolságtartás, a szájat és orrot eltakaró maszk viselése-kivételt a lövés pillanata képezhet-, valamint a kézfertőtlenítő használata.
 
Érkezéskor  minden résztvevőn (oktató és tanuló) az épületbe lépés előtt kötelezően, érintésmentes lázmérést végzünk. 37,3 Celsius fok feletti testhőmérsékletű, bármilyen okból rosszul lévő személy nem tartózkodhat a helyszínén. 
Minden résztvevőnek, aki a lázmérést követően az épületbe lép,  kötelezően alá kell írnia a  „Biztonságtechnikai jegyzőkönyv és a járványügyi helyzettel kapcsolatos nyilatkozat a COVID19 pandémiás helyzet végleges feloldásáig” nevű dokumentumot, valamint itt bejegyzésre kerül a rajta mért testhőmérséklet.
A vizsga helyszínén csak a szervezők, a tanulók és oktatóik tartózkodhatnak.
 
Kérünk téged, hogy a MÍSZ rendkívüli helyzetre való iránymutatása szerint hozz magaddal megfelelő arcmaszkot és kézfertőtlenítő szert, valamint a szabályokat fokozott fegyelemmel tartsd be.
 
Köszönjük, hogy vigyázol magadra és másokra!


A jelentkezések leadásával a résztvevők tudomásul veszik, hogy a nyilvántartáshoz szükséges személyes adataikat a szervezők kezelik és tárolják, valamint beleegyeznek abba, hogy a vizsga ideje alatt róluk készült fényképet és videó anyagot a szervező a sporttevékenységével összefüggésben a későbbiekben publikálhatja.
 
 
MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!