Utánpótlás-nevelés támogatása

news

​Sportágunk utánpótlás fejlesztése, és annak támogatása fontos helyet foglal el idén is a Magyar Íjász Szövetség céljai között. A HF ELEVEN Kft., mint a MISZ kiemelt támogatója, a szövetségi utánpótlás fejlesztési célokkal egyetértve, ismét jelentős támogatást biztosít a fiatal íjászok képzéséhez.

Az ELEVEN 60 darab vesszőfogóval támogatja a MISZ által életre hívott Utánpótlás Fejlesztés 2021 programot. Az egyenként 125cm-es, ELEVEN+ inzetres vesszőfogókat, amelyek 25 cm-es EP inzertet tartalmaznak, a MISZ elnöksége ítélte oda az utánpótlás-nevelésben kiemelkedő munkát végző egyesületeknek. Az elosztási rangsor megalkotásánál, az Elnökség döntése alapján, a 2020-ban kiváltott versenyengedélyek számát vették figyelembe a bírálók oly módon, hogy 1 utánpótláskorú versenyengedély 6 felnőttnek felelt meg. Ezzel a rangsorolási módszerrel a MISZ az egyesületeinek szerette volna meghálálni az utánpótlás-nevelésbe fektetett rengeteg munkát, valamint a gyerekversenyzők kinevelésének fontosságát kiemelni.

A támogatott egyesületek rangsora, és a támogatásként felajánlott vesszőfogók darabszáma innen letölthető. 
 
A vesszőfogókat sajnos nem áll módunkban postázni, ezért kérjük, hogy az elszállításukról gondoskodjatok mielőbb, de legkésőbb augusztus 1-ig. Az átvétel időpontját minden esetben a +361 404 1642 telefonszámon, 08.00-16.00 óra között, Petrik Tímea kolleganővel egyeztetni szíveskedjetek.
A határidőig át nem vett vesszőfogók a MÍSZ versenyein lesznek felhasználva.