Rekord MÍSZ támogatás 2015-ben

news

Ahogy előzetesen ígértem igyekszem érthetővé tenni a MÍSZ-ben történő gazdasági és sportszakmai folyamatokat, hátha egy kicsit a tisztán látást segíteni tudja.

Az eredményes versenyszervezéseknek és a befolyó, a vezetőség által szerzett extra támogatásoknak köszönhetően a 2015 év igen sikeresnek mondható pénzügyileg is.
Most először nem volt a szövetségünknek likviditási gondja az utólag befolyó állami támogatások jellegéből adódóan.
A másik nagyon jó hír, hogy soha nem látott nagyságrendű támogatásokat tudtunk nyújtani azoknak, akik ezt az eredményes versenyzésükkel kivívták maguknak, továbbá olyan egyesületeknek, akik éveken át tettek az íjászat fejlődéséért, illetve igényeltek segítséget.

Természetesen így sem TAO nagyságrendekről tudok beszámolni, vagy a nagy múltú sokat ígérgető, és rekord nagyságú támogatásokat elnyerő de annál eredménytelenebb olimpiai szereplést,  felmutató sportokhoz hasonlítva magunkat.
Csakis saját magunkhoz és saját magunkból kiindulva érdemes összehasonlításokat tenni.
A mellékelt táblázat tájékoztató jellegű, csak a támogatásra vonatkozó adatokat mutatja. Se az összes bevételt, se az összes felmerülő költséget nem tartalmazza. Ezeket a közgyűlés anyagaiban lehet megtalálni.

Jó munkát és felkészülést a terem szezonra!

Sportbaráti üdvözlettel,

Vanky Sebastian
elnök

Támogatások 2015