Szponzoráció

news

A Magyar Íjász Szövetség a sportágműködtetési és sportágfejlesztési tevékenysége érdekében szponzorációs szerződéseket is köt. A sportágunk azonban csak abban az esetben tartja meg szponzorációs értékét, ha ezen tevékenység értékarányosan, minden a sportághoz köthető személy és eseményre nézve kötelezően megjelenik. Sportágunk szponzorációs értékét csökkenti minden olyan egyéni versenyzői szponzorációs megjelenés, amely mellett a MISZ és a szervezet által létesített szponzoráció nem jelenik meg. Ez pedig azt jelenti, hogy az íjászat szponzorációs támogatása (amelyből közvetlenül, vagy közvetve minden versenyzőnk részesül) folyamatosan csökkenni fog. Ez a folyamat nem szolgálja a sportágunk érdekeit, így az alábbi kéréssel fordulunk versenyzőinkhez:
a Magyar Íjász Szövetség versenyrendszerében résztvevő, versenyengedélyt kiváltó sportolók egyéni szponzorációs szerződéseket köthetnek azzal a feltétellel, hogy az egyéni szponzoruk bármilyen média vagy reklámfelületen történő megjelenítésekor, megemlítésekor a Magyar Íjász Szövetséget és szponzorait is megjelenítik illetve megemlítik.
A MISZ szponzorai, a támogatási fokozatuk megjelölésével a misz.hu honlap Szövetségről/Szponzoraink fül alatt találhatóak meg.
A válogatott versenyzőinkre külön szponzorációs szabályok vonatkoznak.