Pályázat a Nemzeti Válogatottba

news

Tisztelt Íjászok!
 
Az Élsporti- és Kiküldetési Irányelvekben meghatározottan a jelentkezés a Nemzeti Válogatottba a következőképpen történik:
 
Azok a felnőtt, ifjúsági és kadet korcsoportú, pálya- és terep íjászok, akik a 2018.évi Nemzeti „A” illetve „B” válogatottba a felvételüket kérik, illetve a Kiküldetési Irányelveknek megfelelően teljesítettek, pályázatot kell benyújtaniuk írásban MÍSZ sportigazgatója felé. A beadott pályázatnak a személyes adatokon kívül tartalmaznia kell, az elért eredményeit, pontszámait, a versenyek pontos helyét és idejét. A pályázatokat benyújtani személyesen az iroda nyitvatartási idejében, postai úton, valamint e-mailben lehet:
 
Magyar Íjász Szövetség
Windischmann Mercédesz sportigazgató részére
Budapest
Margit u. 28.
1163
mercedesz@misz.hu
 
A pályázat beérkezésének határideje 2017. szeptember 30. (szombat) 24.00.
 
A pályázathoz segédletként felraktuk ehhez a hírhez, illetve a Szövetség honlapjára a pályaíjász illetve a terepíjász szakághoz egy-egy letölthető dokumentumot ezeket kérem szíveskedjetek majd kitölteni!
Pálya letölthető anyagok
Terep letölthető anyagok
 
A pályázatokat a Szövetségi Kapitány és a Sportigazgató közösen bírálják el. Ezután a lista beterjesztésre kerül a Magyar Íjász Szövetség Elnökségének és annak jóváhagyása után lép életbe az új válogatott!
 
Várjuk jelentkezéseteket!
 
Windischmann Mercédesz
Sportigazgató
és
Banda Tibor 
Szövetségi Kapitány