​Tarts velünk az Íjászat Napján – pályázat

news


Csatlakozz íjászprogramoddal az Íjászat Napjához, és fejleszd íjászegyesületed eszközparkját 150.000 Ft értékű ELEVENES felszerelésekkel!

A Magyar Íjász Szövetség – a HF ELEVEN Kft. támogatásával – várja azon tagegyesületeinek a jelentkezését, amelyek az Íjászat Napján (2024. július 13. szombat) saját, helyi rendezésű versenyével csatlakoznának a központi eseményhez.
A cél, hogy ezen a napon hazánk minél több településén íjat ragadjanak sportolóink, valamint a sport iránt érdeklődők.
Azok az egyesületek, amelyek ily módon kapcsolódnak az országos eseményhez, 150.000Ft értékű szabadon választható, ELEVEN-es terméktámogatásban részesülnek.

Jelentkezni az iroda@misz.hu e-mail címen lehet, a következő információk megadásával:
- a verseny jellege,
- időpontja,
- helyszíne
- az íjászneten található nevezési oldal linkje,
illetve egy nyilatkozat kitöltésével, -hogy a rendező egyesület vállalja a program fényképes dokumentálását (minimum: 1-2 fotó és 2-3 mondat az eseményről), amelyet az esemény után, legkésőbb 1 héttel eljuttat a MISZ-hez.

Az adminisztrációs eljárás ezek a versenyek esetében is a szokásos. (Versenyszervezési kérelem benyújtása az iroda részére, illetve 10.000 Ft-os díj megfizetése melyből 8000,-Ft a régió keretéhez adódik.)

A jelentkezéseket 2024. július 01-ig várjuk.
 
A központi esemény versenyei Budapesten, a Mátyásföldi reptéren kerülnek megrendezésre, egyéb kísérő programokkal.
A nevezési oldalt (íjászneten) is hamarosan megnyitjuk, az egyéb információkat a honlapon és a facebook oldalunkon folyamatosan frissítjük.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!