Sportegyesületek támogatása a SOSZ által

news

A Sportegyesületek Országos Szövetsége (továbbiakban: SOSZ) az idei évben is meghirdeti a HISZEK Benned Sport Program II. alprogram VII. ütemét.

A Programon keresztül a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának megtartását, vagy növelését kívánja támogatni a SOSZ közreműködésével.
Az alprogram az idei évben már 246 950 806 Ft forrást biztosít a jelentkező sportszervezeteknek, az elnyerhető támogatás mértéke legalább 500 000 Ft és legfeljebb 4 000 000 Ft.

Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálnák, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.

A Program támogatási időszaka: 2022. január 1. – 2022. december 31.
Programra jelentkezés határideje: 2022. augusztus 22. hétfő

A részletes programkiírás és a jelentkezési adatlap a https://sosz.hu/hiszek-benned-sport-program/ weboldalon letölthető!
 
Felhívjuk a figyelmüket, hogy a SOSZ továbbra is biztosítja tagszervezetei részére a kedvezményes jelentkezés lehetőségét.
SOSZ tagsággal nem rendelkező sportszervezetek részére a kedvezményes jelentkezést abban az esetben tudják biztosítani, ha tagfelvételi jelentkezésüket a HISZEK Benned Sport Program jelentkezését megelőzőleg eljuttatják a SOSZ elnökségéhez. 
A tagfelvételi eljárás megindításához látogassanak el a https://sosz.hu/tagfelvetel/ oldalra. 
 
A programkiírással kapcsolatosan online tájékoztató fórumokat szerveznek, melynek részleteiről hamarosan a SOSZ honlapon tájékozódhatnak.
Ha bármilyen kérdése lenne, érdeklődés a SOSZ-vonalon a +36 1 460 6810-es telefonszámon, vagy a sosziroda@sosz.hu email címen lehetséges.