Fotó és rajzpályázat

news

A Magyar Íjász Szövetség fotó- és rajzpályázatot hirdet, amelynek a témaköre a hazai rendezésű 2016 évi nemzetközi versenyek.

 
Kategóriák:
  • 3D – (3D Terem EB 2016 Fehova – és 3D Világbajnokság 2016 Sopron)
  • Történelmi – (Történelmi Terem EB 2016 Fehova – és Történelmi Világbajnokság 2016 Gyula)
  • Pálya – (WA Ifjúsági Európa Kupa 2016 Hévíz)
 
1, Fotópályázat:

A pályázaton bárki részt vehet
  • A pályázók legfeljebb 5 darab, saját maguk által készített digitális felvétellel nevezhetnek, melyeknek teljes felhasználási jogával rendelkeznek.
  • A pályázaton való részvétel ingyenes, nevezési díj, regisztrációs díj nincs.
  • A fotókat 2016. március 10-től 2016. szeptember 15. éjfélig várjuk a fotopalyazat@misz.hu e-mail címre
  • A Magyar Íjász Szövetség fenntartja a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszűrje, és a pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő; a vulgáris, obszcén; illetve a rossz minőségű képeket kizárja a pályázatból külön értesítés nélkül.
 
2, Rajzpályázat:

A pályázaton a 12 év alatti gyerekek vehetnek részt
  • A pályázók legfeljebb 1 darab, saját maguk által készített rajzzal nevezhetnek,.
  • A pályázaton való részvétel ingyenes, nevezési díj, regisztrációs díj nincs.
  • A rajzokat 2016. március 10-től 2016. szeptember 15. éjfélig várjuk a rajzpalyazat@misz.hu e-mail címre
 
________________________________________________
 
A pályázaton való részvétel hiányosságáért/hibájáért, a megküldés sikertelenségéért, az internetes, rendszer lassúságért, leállásáért a Magyar Íjász Szövetség nem vállal felelősséget. A határidő után beérkezett, hiányos, a kiírásnak nem megfelelő pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni a pályázatok elbírálásakor. A benyújtást követően hiánypótlásra nincs lehetőség.
 
A fotó és a rajzpályázat legjobb alkotásait minden kategóriában a Magyar Íjász Szövetség által létrehozott zsűri bírálja el.
 
 
Nyeremények:
 
Fotók: mind a három kategória győztesének: 1 db 80 cm Eleven vesszőfogó, 1 db 10.000 Ft-os vásárlási engedmény kupon, 1 db éves versenyengedély (nem átruházható)
 
Rajzok: mind a három kategória győztesének: 1 db 80 cm M4L vesszőfogó, 1 db 10.000 Ft-os vásárlási engedmény kupon, 1 db éves versenyengedély (nem átruházható)
 
 
 
Szerzői jog és adatvédelem:
A pályázó a pályázaton való részvétellel feltétel nélküli, visszavonhatatlan hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Magyar Íjász Szövetség a beküldött képekkel kapcsolatban, valamennyi szerzői jogi jogosítványát, külön díjazás nélkül gyakorolhassa határozatlan időre.
A pályázati anyag beküldése igazolja, és tanúsítja, hogy a pályázaton részt vevő elfogadja a jelen részvételi feltételeket és a beküldött felvételek a pályázó szellemi termékei, ezért korlátozás nélkül, szabadon teljes körű joggal rendelkezik felettük, valamint a fotók felett harmadik személy semmilyen jogokkal nem rendelkezik, a képeken esetleg látható személy személyiségi jogait nem sérti. A pályázó, a pályázaton való részvételével tudomásul veszi, hogy a fotók bemutatásával okozott bármely személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.
Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a Szervező a pályázat lebonyolítása céljából a vonatkozó törvényi rendelkezéseknek megfelelően kezelje, és azt díjmentesen és jogszerűen felhasználják, és a lebonyolítás illetve a nyeremény felhasználása érdekében azt harmadik félnek e célból átadja. Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a nyertes nevét, és lakóhelye városának nevét és a nyerés tényét az ajándék megjelölése mellett a Szervező az internetes honlapján nyilvánosságra hozza. A pályamű beküldésével egyidejűleg a pályázó hozzájárul az egyéb, a pályázat kapcsán esetlegesen készülő egyéb alkotásokban való megjelenéshez, felhasználáshoz. A Magyar Íjász Szövetségnek jogában áll a beküldött pályamunkákat közzétenni és felhasználni. A verseny résztvevőinek szintén jogukban áll saját beküldött műveiket közzétenni.
A pályázó 2016. szeptember 15-ig bármikor visszavonhatja részvételét, egy a fenti e-mai címekre küldött levéllel.
A pályázat szervezője fenntartja a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül módosítsa a pályázat feltételeit, ill. a lebonyolítás menetét, határidejét.