Az EBHC 2018 magyar eredményei

news

A többnapos versengés 2023 fős mezőnyében egy tucatnyi magyar küzdött azért, hogy dicsőséget szerezzen hazánknak a rekordlétszámú IFAA 3D Európa Bajnokságon, Németországban. Összegeztük teljesítményüket.
 
Minden versenyző 4 versenynapot teljesített. Az AMBB-R kategóriában végig az élmezőnyben menetelő magyar hármasból Molnár József a ezüstérmes, Pap Mihály a 6. és Vigh Csaba a 7. helyen zárt.
AMFU csigásaink szintén nem kívántak leszakadni az élbolytól, annyira, hogy az élboly elején végeztek Gondán György Európa Bajnok lett, Király Gábor bronzérmes és Szedlár János a 4. helyezést érte el.
Bóka László VMFU kategóriában végig az élen menetelt és a 2. helyen zárt.
Fábos László AMBH-R kategóriában egy igen erős mezőnyben, két napon is magyar 1. osztályú szintet lőve 11. helyen végzett.
Laboncz Csaba AMBU kategóriában a 51. helyen, Süle István VMBU kategóriában a 27. helyen, Gulyás Erik YAMFU kategóriában pedig az 5. helyen végzett.
Legifjabb versenyzőnk, Szabó Szebasztián CMFS-R kategóriájában nem talált kihívóra, pontjai alapján kimagasló teljesítményt produkált.

Ne feledkezzünk meg a Style Team csapatversenyről sem, ahol FU kategóriában a Bóka-Gondán-Szedlár hármas bezsebelte az arany érmet, BB-R kategóriában pedig a Molnár-Pap-Vigh trió az ezüst érmet hozhatja haza.
 
Gratulálunk a sikereikhez!
 
Összesítve:
Arany:
Gondán György AMFU
Szabó Szebasztián CMFS-R

Ezüst:
Molnár József AMBB-R
Bóka László VMFU 
 
Bronz:
Király Gábor AMFU
 
További helyezések:
4. Szedlár János AMFU
5. Gulyás Erik YAMFU
7. Pap Mihály AMBB-R
8. Vigh Csaba AMBB-R
11. Fábos László AMBH-R
27. Süle István VMBU
51. Laboncz Csaba AMBU