Történelmi OB kvalifikáció Százhalombatta

2019-04-27 08:00

Százhalombatta

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT.

Történelmi OB kvalifikáció Százhalombatta

Nagy szeretettel hívunk és várunk minden kedves íjászt és érdeklődőt 2019. április 27-én, szombaton, Százhalombattára, a Régészeti Parkba a Parkvárosi Vadászok HÍE Történelmi OB kvalifikációs versenyére.
 
A lebonyolítás a Magyar Íjász Szövetség Történelmi szakága által kiírt szabályzat szerint zajlik, 24 célon keresztül (http://misz.hu/page/tortenelmi-szabalyok).
 
Mivel történelmi verseny, a hagyományőrző ruházat (minimális történelmi jellegű viselet) az indulás feltétele. Ezen a linken tudtok tájékozódni: http://misz.hu/assets/uploads/files/47515-toertenelmi-ijaszversenyekre-viseletajanlas.pdf
A versenyen csak favesszővel lehet versenyezni, minden kategóriában. A természetes anyagú íjak csak természetes anyagú nyílvesszőkkel használhatóak, a vesszőtestbe vágott, illetve fa vagy szaru nock elfogadott. 
A versenyen lehetőség van OB kvalifikáció és NB indulási jog megszerzésére 
-Aki egy kvalifikációs versenyen a szabályzatnak megfelelő felszereléssel, viselettel részt vesz, indulási jogot kap a Nemzeti Bajnokságra
-Aki érvényes versenyengedéllyel rendelkezik és meglövi a megfelelő kvalifikációs szintet az indulhat az Országos Bajnokságon is!
A verseny nyílt minden íjász számára!!, akinek nincs versenyengedélye, az rajtengedélyt válthat. (A versenyengedély számhoz írja be: RAJT és a monogramját. )
Ne felejtsétek, Országos és Nemzeti Bajnokság szeptember 7-8-án a Kassai Völgyben!
 
Helyszín: 2440 Százhalombatta, Régészeti Park, István király utca 4.
 
Program:
Nevezés: 8.00-9.45
Belövő pálya nyitva: 8.00-9.45
Megnyitó: 9.45-10.00
Versenykezdés: 10.00
Várható befejezés: 16.00
Eredményhirdetés: 17.00
 
Kategóriák:
Természetes anyagú történelmi íj
Modern anyagú történelmi íj
Vadászíj
Történelmi számszeríj
 
Korosztályok:
10 éves kor alatt az Országos Bajnokságra kvalifikció nem szerezhető!
Mini (Apród): leány, fiú, 10-14 éves kor 
Kadett: leányzó, dalia, 15-17 éves kor 
Ifjúsági: leányzó, dalia, 18-20 éves kor 
Felnőtt: fehérnép, vitéz, 21-50 éves kor 
Senior: tiszteletreméltó nő, férfi, 51-65 éves kor 
Senior+: tiszteletreméltó nő, férfi, 65 éves kortól
A 2019. január 1-jén betöltött kor szerint kell nevezni!
 
Nevezési díj:
Versenyzőként 6000 Ft.
érvényes MISZ kártyával 5000 Ft (Mesteríjászoknak és Senior+ versenyzőknek a nevezés ingyenes) A versenyen meleg ebédet biztosítunk, melyet a nevezési díj tartalmaz mindenkinek. 
Vendégebédet is tudunk biztosítani, melynek ára 1000 Ft. Nevezésnél jelöld be vendégebéd igényed!
A versenyen csak előnevezéssel lehet elindulni!
Nevezésnél jelöljétek meg az esetleges elmaradt OB minősítési igényt a helyszín és a szint megadásával (Pl.: Békéscsaba I.o, Gyula III.o)
 
Nevezési határidő: 2019.04.24., szerda éjfél
 
A verseny szervezői köszönetet mondanak az önzetlen támogatásért a Százhalombattai Polgármesteri Hivatalnak és a Régészeti Park vezetőinek, valamint a Battai Íjászoknak.
 
Információ: Vajna Ibolya, +36309008956, parkvarosivadaszok@gmail.com
Versenybíró: Kocsis Pál
BTE: Vajna Ibolya
 
„A nevezések leadásával a versenyzők és annak kísérői tudomásul veszik, hogy a versenyeredmények feldolgozásához, valamint a kapcsolattartáshoz szükséges személyi adataikat, a szervező egyesület, mint a Magyar Íjász Szövetség adatfeldolgozója kezeli és tárolja a versenyszezon végéig.
Az évad zárása után a versenyeredmények a MISZ központi nyilvántartásában, annak adatkezelési szabályzata szerint továbbra is elérhetőek maradnak.
A versenyzők és hozzátartozóik a nevezés leadásával tudomásul veszik, hogy róluk a verseny szervezői fényképet és videó anyagot készítenek a verseny ideje alatt, amit a szervező a későbbiekben, időkorlát nélkül, sporttevékenységével összefüggésben felhasználhat írott és elektronikus felületeken is.”
Baráti üdvözlettel:
Parkvárosi Vadászok HÍE
 

Eredmény