Történelmi íjász kvalifikációs verseny-Tiszaújváros

2020-07-18 08:00

Tiszaújváros

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT.

Történelmi íjász kvalifikációs verseny-Tiszaújváros

A Tiszaújvárosi Feketekese ÍE és a Magyar Íjász Szövetség Történelmi Szakága sok szeretettel várja a versenyzőket a 2020. július 18-án, Tiszaújváros, LAZA-PLÁZA területén tartandó kvalifikációs versenyre.

 
A lebonyolítás a Magyar Íjász Szövetség Történelmi szakága által kiírt szabályzat szerint zajlik. 
 
- A versenyen csak a szabályzatnak megfelelő felszereléssel és viseletben lehet versenyezni!!!
- Kvalifikációt az OB-ra elég csak egyszer meglőni
- Minősítési szintet minimum 2 versenyen kell meglőni + OB részvét, vagy csak az OB-n  
  teljesíteni!
- Csapat OB-hoz 2 versenyen kell pontot szereznie az egyesületnek (4 fő) + az OB-n
 
Kategóriák:
Modern anyagú történelmi íj
Természetes anyagú történelmi íj
Történelmi longbow és egyéb botíjak
Vadászíj
Történelmi számszeríj         
 
Korosztályok:
Mini (10-12 év)    
Kadet (13-14 év)     
Ifjúsági (15-17 év)                               
Fiatal felnőtt (18-20 év)
Felnőtt (21-50 év)
Tiszteletreméltó (51-64 év)
Tiszteletreméltó plusz (65 év és felette)
 
Verseny helye, ideje: 2020. július 18-án (szombat);  LAZA-PLÁZA a 35-ös fő út jelzőlámpájától táblázva
 
Regisztráció, technikai ellenőrzés: 8:00- 9:45-ig , gyakorlópálya biztosítva van. 
Verseny kezdete: 10:00
 
Nevezés: 2020.07.15-ig
 
Nevezés lemondása**: 2020.07.16. csak írásban, e-mail: tortenelmiijaszat@gmail.com
 
Nevezési díj: 5000,-Ft/fő nevezés 
14 év alatt 3500 ft.
Ebéd 1200 ft/ fő áron a helyszínen igényelhető   

NAGYON fontos jogszabályi VÁTOZÁS!!!! 2020. július 1-től készpénzes számla csak akkor állítható ki, ha vevő adatainál az ADÓSZÁM feltüntetésre kerül. KÉRJÜK, hogy aki ezt még nem szerezte be az egyesületétől, támogatójától, tegye meg!

 
                      
A versenyek nyílt nevezésűek, bárki elindulhat rajta a következő feltételekkel:
A versenyen való indulás feltétele, sporttörvény és a MISZ szabályzata alapján:
1.) Érvényes versenyengedély (értékelve van az eredménye, szerezhet kvalifikációt az OB-ra és minősítési szintet is)  >Figyelem! A járványhelyzet alatt lejárt versenyengedély, illetve a lejárt sportorvosi igazolás a magyar kormány által hozott rendelet alapján érvényes, a rendkívüli helyzet vége +15 nap időtartamig.
 
2.) A helyszínen kiváltott rajtengedély (3000Ft/fő és évente egy alkalommal váltható és egyetlen versenyen használható fel. A versenyen elindulhat és értékelve lesz az eredménye) Nevezésnél írd be a versenyengedélyszám helyére, hogy Rajt+monogramodat.
  
 
** Amennyiben valaki regisztrált, de nem mondta le írásban (e-mail) a szervező által megadott határidőig és nem jelenik meg a versenyen, úgy az egyesületének a szervezők kiszámlázhatják a nevezési díjat!
 
Versenyiroda (nevezéssel, szabályzatokkal kapcsolatban): tortenelmiijaszat@gmail.com
 
Versenyszervező: Tiszaújváros FEKETEKESE ÍE 
Versenyinfó: Varga József   tel: 20/3431763  e-mail: vjl66@freemail.hu
 
Versenyirodai infó: irányított csapatbeosztás van, kategória és korosztályok szerint. A csapatbeosztásokat mindenki e-mailben megkapja!
Megkérjük a szülőket, egyesületi vezetőket, hogy amennyiben nincsenek jelen edzőik a versenyen, úgy a gyerekeket, kijelölt személyre (felnőtt egyesületi versenyzőtársukra) bízzák. A versenypályán 14 év alatti versenyzőknek felnőtt felügyeletet a szervezők biztosítják.
 
A versenyen mindenki saját felelősségre vesz részt. A felszerelést érintő esetleges károkért és sérülésekért a szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak. A nevezésemmel elfogadtam a szervező egyesület és a Magyar Íjász Szövetség versenyszabályzatát.
Bár a veszélyhelyzet megszüntetésre került, továbbra is ajánljuk a verseny ideje alatt a maszkviselést, kézfertőtlenítést, illetve figyeljünk a megfelelő távolságtartásra!
https://misz.hu/news/virushelyzet-vege
Vigyázzunk egymásra!
 
„A nevezések leadásával a versenyzők és annak kísérői tudomásul veszik, hogy a versenyeredmények feldolgozásához, valamint a kapcsolattartáshoz szükséges személyi adataikat, a szervező egyesület, mint a Magyar Íjász Szövetség adatfeldolgozója a Sporttörvény alapján kezeli és tárolja a versenyszezon végéig. 
Az évad zárása után a versenyeredmények a MISZ központi nyilvántartásában, annak adatkezelési szabályzata szerint továbbra is elérhetőek maradnak.
A versenyzők és hozzátartozóik a nevezés leadásával tudomásul veszik, hogy róluk a verseny szervezői jogos érdek alapján fényképet és videó anyagot készítenek a verseny ideje alatt, amit a szervező a későbbiekben, időkorlát nélkül, sporttevékenységével összefüggésben felhasználhat írott és elektronikus felületeken is.”
 
A versenykiírás tartalmát – a szakmai részen kívül – a MISZ nem ellenőrzi. A nevezési, szervezési, lebonyolítási tartalommal kapcsolatban a verseny szervezői az illetékesek.
 
 
 

Eredmény