WA OB Kvalifikációs pályaíjász verseny Kaposvár

2020-06-13 07:30

Kaposvári Egyetem Sportpálya

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT.

WA OB Kvalifikációs pályaíjász verseny Kaposvár

A kaposvári Egyetem  -  Kapos Íjász Egyesület, Kvalifikációs pályaíjász versenyt hirdet a Kaposvári Egyetem sportpályájára.  A szervezők sok szeretettel várnak minden íjászt!

Helyszín: Kaposvári Egyetem Sportpálya 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40.
GPS:  46.383219, 17.826629

A verseny célja az íjászat népszerűsítése, minősítési szint megszerzési lehetőség biztosítása, a kaposvári íjász hagyományok ápolása, versenyzési lehetőség biztosítása. A versenyt, a kialakult rendkívüli helyzetre való tekintettel, Kaposvár város önkormányzatával, a Kaposvári Egyetemmel, valamint a Magyar Íjász Szövetség rendkívüli helyzetre vonatkozó szabályozását figyelembe véve rendezzük.
A versenyre valamennyi WA kategóriát a magyar kiegészítő kategóriákkal együtt fogadunk, de a járványügyi helyzetre való tekintettel a serdülő és gyermek korosztályú versenyzők nevezését NEM fogadjuk. Megértéseteket kérjük ez ügyben.
A nevezés a határidőig befizetett nevezési díjjal együtt érvényes!

Nevezési határidő:
2020.06.06-ig lehetséges.
Befizetés a Kapos Íjász Egyesület számlaszámára: 10919002-00000012-80940002
Név-Kategória-Korosztály, MISZ ig. szám feltüntetésével a megjegyzés rovatban
Online nevezés a https://misz.hu/ oldalon.

A lemondás határideje:2020.06.06.
A határidő utáni lemondáskor a nevezési összeg 90%-át utaljuk vissza. Ha a versenyt rajtunk kívülálló okok miatt mégsem tudjuk megrendezni, a teljes összeg visszautalásra kerül.
Indulás feltétele: a nevezési díj befizetése, MISZ igazolvány, láztalan állapot, BTE jkv. Aláírása, szabályos felszerelés.
Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a lejárt MISZ igazolvány, illetve a lejárt sportorvosi igazolás a magyar kormány által hozott rendelet alapján érvényes, a rendkívüli helyzet vége +15 nap időtartamig.

Korosztályok és nevezési díjak:
Master :                                               5000 Ft
Felnőtt 21-49 év között:                      5000 Ft
Ifjúság 18-20 év között:                       5000 Ft
Kadett 15-17 év között:                       5000 Ft

A versenyen a Magyar Íjász Szövetség versenyszabályzata érvényes.

OL:
Felnőtt és ifjúsági: Táv:  2x70m távon, 2x6x6 vessző,  Lőlap: FITA 122
Master, kadet : Táv: 60m távon, 2x6x6 vessző,  Lőlap: FITA 122
CU, HU:
Master, Felnőtt, ifjúsági, kadett: Táv: 50m, 2x6x6 vessző, Lőlap: FITA 80 Szűkített
BB:
Master, felnőtt, ifjúsági kadett: Táv: 50m távon, 2x6x6 vessző, Lőlap: FITA 122
HR,LB,TR:
Master, Felnőtt, Ifjúsági, kadett: Táv:30m távon, 2x6x6 vessző, Lőlap: FITA 80
 
Díjazás: 1-3 helyezett érem, oklevél. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a díjazás el fog térni a normál versenyen megszokottaktól.

FONTOS!
A helyszínen büfé nem lesz, de palackos ásványvizet biztosítunk. Ételkiszállítóktól rendeléssel, (pizzéria, illetve kézműves hamburger) érintésmentes átadással, lesz lehetőség étkezésre.  Parkolási lehetőség közvetlenül a sportpálya mellett.  A verseny egész ideje alatt a Kaposvári Egyetem sportcsarnokában mosdó, WC és átöltözési lehetőség biztosítva lesz.
Kérünk benneteket, hogy a MISZ rendkívüli helyzetre való iránymutatása szerint hozzatok magatokkal arcmaszkot, kézfertőtlenítő szert. A felszerelés ellenőrzésekor ezek meglétét is ellenőrizzük. A verseny zártkörű, ezért a csak kísérőként érkezők a verseny területére nem léphetnek be.
Minden versenyzőnek a verseny helyszínén kötelezően alá kell írnia a : - Biztonságtechnikai jegyzőkönyv és a járványügyi helyzettel kapcsolatos nyilatkozat a COVID19 pandémiás helyzet végleges feloldásáig nevű dokumentumot.
Minden versenyzőn kötelezően, homlok bőrfelületen, testhő mérést végzünk, láz gyanús versenyzőt indulni nem engedünk!

Program:
07:30-08:50 Regisztráció, technikai ellenőrzés,
08:50-09:00 Megnyitó
09:00-09:30 Bemelegítő lövések
09:30-16:00 Verseny
17:00 Eredményhirdetés
 
ÖLTÖZKÖDÉS A VERSENY IDEJE ALATT (nevezéstől az eredményhirdetésig): Egyesületenként egységes felső, fehér nadrág (normál szabású, vagy sportnadrág, nem farmer anyagú, nem szakadt) vagy nőknek fehér szoknya, férfiaknak fehér rövidnadrág (a szoknya illetve rövidnadrág hossza minimum a kinyújtott kar hosszúságával megegyező) kötelező!
Sportolói, szponzori szerződéssel rendelkezőknek szponzori felső engedélyezett. https://misz.hu/assets/uploads/files/02d63-pszb_ules_jegyzokonyv_2019.pdf
 
Döntőket nem rendezünk, pályacsúcs nem hitelesíthető, de az elért minősítési szintek érvényesek lesznek.

A verseny ideje alatt, a Sporttelep egész területén a dohányzás, e-cigaretta használata
és szeszesital fogyasztása szigorúan tilos!
 
A nevezések leadásával a versenyzők és annak kísérői tudomásul veszik, hogy a versenyeredmények nyilvántartásához szükséges személyi adataikat a szervezők kezelik és tárolják a versenyszezon végéig, valamint kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy róluk a verseny szervezői fénykép- és videóanyagot készíthetnek a verseny ideje alatt, amit a szervező a sporttevékenységével összefüggésben a későbbiekben publikálhat.


BTE: Bogyó Gábor 2019/039
Bíró:   MISZ delegált

Elérhetőségek:
Fehér János László tel.: 30/9360569
Péter Zsolt tel.: 20/4216530

Szponzorok:
Kaposvári Egyetem  https://www.ke.hu/
Kaposvár város önkormányzata https://www.kaposvar.hu/hu/
A szervezők a változtatás jogát fenntartják. Kérünk benneteket, figyeljétek a kiírást, mert a létszámtól függően lehetséges, hogy két turnusban, illetve két versenynapon kerül a verseny lebonyolításra.

Köszönjük a türelmeteket, elnézést kérünk a kellemetlenségekért, de a hozott intézkedések mindannyiunk közös érdekében történnek.

Jó versenyzést kíván a Kapos Íjász Egyesület tagsága nevében 
Kapos IE vezetőség 

Eredmény


Töltsd le az eredményeket