IFAA Teremíjász OB 2017

2017-02-11 10:00

Budapest

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT.

IFAA Teremíjász OB 2017

Tisztelt Sporttársak! Kedves Barátaim!

Magam és a Magyar Íjász Szövetség nevében tisztelettel meghívom sporttársainkat és az íjászsport iránt érdeklődőket a 2017. évi IFAA Teremíjász Országos Bajnokságra.  A verseny 2017. február 11-én kerül megrendezésre az IFAA versenyszabályzata szerint. A verseny nyílt nevezésű, nem kvalifikációhoz kötött, így minden versenyezni kívánó íjász jelentkezését várjuk.

A Bajnokság helyszíne a Hungexpo területe, ”C” csarnok.

A versennyel egy időben zajlik a FEHOVA kiállítás, számos érdekes látnivalóval, naponta megközelítőleg 10.000 látogató részvételével.
Fontos kiemelni, hogy az íjász fesztiválon, melynek e verseny is része még 4 napig tartó íjász eseményeknek is lesznek, mint például a 3D Teremíjász Országos Bajnokság, Történelmi Íjász Országos Bajnokság és a WA Teremíjász Országos Bajnokság.

A Hungexpo területére való belépés díját a versenyzők számára a regisztrációs díj tartalmazza. Belépés csak a 2-es kapunál akkreditáció után. A parkolás versenyzőknek amennyiben legalább hárman ülnek az autóban a „C” pavilon parkolójában ingyenes. A parkoló kapacitásának túllépése után és 3 fő/autó létszám alatt csak a kinti fizetős parkolási lehetőség vehető igénybe.  Minden induló versenyzőnek kívánok sikeres versenyzést, látogatóinknak és vendégeinek jó szórakozást, kellemes időtöltést rendezvényeinken.

Találkozzunk Februárban a helyszínen!

Vánky Sebastian
Magyar Íjász Szövetség elnöke

 
Versenyinformációk:

Verseny menete: IFAA szabályzat szerint

Program:
10:00 – 13:00  regisztráció
14:00 – 14:15  megnyitó
14:15               versenykezdés
Kb. 17:30        eredményhirdetés

Regisztráció: misz.hu
Nevezési határidő: 2017.02.06
Nevezési díj: 6000 Ft
Nevezés lemondása:   2017.02.09 12óra                                   

A versenyen kizárólag a Magyar Íjász Szövetség által kiállított érvényes versenyzési engedéllyel lehet indulni.  Amennyiben valaki előnevezett, nem mondta le a nevezését, és nem jelenik meg a versenyen, ki kell fizetni a nevezési díját, ha ez nem teljesül, a versenyző egyesületének jelenlévő tagjai elindulhatnak a versenyen, de eredményeik nem kerülnek értékelésre.

A versenyen való részvétellel a versenyző és annak kísérői beleegyeznek abba, hogy róluk a verseny szervezői fényképet és videó anyagot készíthetnek a verseny ideje alatt és a későbbiekben publikálhatják azt.

Eredmény


Töltsd le az eredményeket