I. BORSOD Kupa, ÉMR WA Pálya OB kvalifikáció, minősítő verseny

2021-05-29 07:30

Miskolc

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT.

I. BORSOD Kupa, ÉMR WA Pálya OB kvalifikáció, minősítő verseny

 
A verseny célja az íjászat népszerűsítése; minősítési szintek megszerzése, kvalifikáció az OB-ra
 
A VERSENY IDŐPONTJA: 2021. május 29. (szombat)
 
A VERSENY HELYSZÍNE: Miskolci Rendészeti Szakgimnázium 
3526 Miskolc,Szentpéteri kapu 78.
 
A VERSENY RENDEZŐJE: Haza-Húzó Íjász SE

BTE: Krajnyák Bence
 
BÍRÓK: ifj. Keresztessy László, Vásári Róbert
 
KATEGÓRIÁK: reflex (olimpiai), csigás (C), barebow (BB), vadászreflex (HR), történelmi (TR), longbow (LB), vadászcsigás (HU), számszeríj  (CRB)
 
KOROSZTÁLYOK: master, felnőtt, ifjúsági, kadet férfiak és nők
 
VERSENYSZÁMOK: rangsoroló
reflex felnőtt, ifjúsági: 2x6x6 lövés 70 m-en 122 cm-es lőlapra
reflex master, kadet: 2x6x6 lövés 60 m-en 122 cm-es lőlapra
csigás, vadászcsigás, számszeríj master, felnőtt, ifjúsági, kadet: 2x6x6 lövés 50 m-en szűkített 80 cm-es lőlapra
barebow, master, felnőtt, ifjúsági, kadet: 2x6x6 lövés 50 m-en 122 cm-es lőlapra
vadászreflex, longbow, történelmi: master, felnőtt, ifjúsági, kadet 2x6x6 lövés 30 m-en 80 cm-es lőlapra
 
INDULÁS FELTÉTELEI:
- Regisztráció,
- Érvényes sportorvosi igazolás, 
- Érvényes versenyengedély
- Nevezési díj befizetése
- BTE jegyzőkönyv aláírása.
 
NEVEZÉS: https://misz.hu/versenysite/emr-palya-kvalifikacio
Nevezéskor kérjük az autó rendszámát is megadni!
 
NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. május 25. (kedd 24:00 óra)
 
LEMONDÁSI HATÁRIDŐ: 2021. május 27. (csütörtök) 20:00 óra*
 
* Lemondást kizárólag írásban fogadunk el. Amennyiben valaki regisztrált, de nem mondta le a szervező által megadott határidőig írásban (e-mail) és nem jelenik meg a versenyen, az egyesületének a szövetség a nevezési díj dupláját kiszámlázza. Amíg az összeg kiegyenlítésre nem kerül, az egyesületnek a szövetség nem állít ki új versenyengedélyt, illetve, a nemtörődöm versenyző összes jövőbeli eredményét semmisnek tekinti addig, amíg tartozás mutatkozik. Lemondást kizárólag email-ben, lemondási határidőn belül fogadunk el.
 
 
A jelenlegi korlátozások mellett a versenyen előreláthatólag biztosan 90 fő körüli versenyzőt tudunk fogadni. Ha az érvényben lévő korlátozások élnek a verseny idején, a 90 fő feletti nevezői létszám esetén a jelentkezés időpontját vesszük figyelembe és eszerint töltjük fel az esetleges szabad helyeket.
 
INFORMÁCIÓ: Keresztessy László +36-30/867-7453, Hajdu László +36-30/212-5336, haza.huzoie@gmail.com
 
NEVEZÉSI DÍJ: Egységesen: 6.000 Ft
 
A VERSENY MENETE:
07:30 – 08:30 regisztráció,
08:00 – 08:40 technikai ellenőrzés
08:40 – 08:45 megnyitó
08:45 – 2 sor bemelegítő lövés, verseny kezdete, rangsoroló
Kb. 13:00 Eredményhirdetés
Kieséses fordulók nem rendezhetők meg, eredményhirdetés a rangsoroló pontok alapján. 
Csúcsokat a WA szabályoknak megfelelően, illetve a speciális helyzetre való tekintettel, nem lehet lőni, minősülni lehet.
 
DÍJAZÁS: Kategóriánként és korosztályonként az első három versenyző érem és oklevél, minimum 5 fős kategóriában az első kupa díjazásban részesül.

FONTOS!!
 
A Magyar Íjász Szövetség szabályozza a járványhelyzet alatt megrendezésre kerülő íjászversenyek lebonyolításának menetét az egészségmegóvás érdekében.
 
Mindenkinek kötelező a szájmaszk viselése a verseny teljes időtartama alatt, kivételt a lövés pillanata képezhet, a kötelező távolság betartásával. Mindenkinek kötelező a kézfertőtlenítő használata. Minden esetben tartani kell a 1,5m távolságot a versenyzők és az egyéb személy között. A verseny zártkörű. Nem léphet a verseny területére a versenyzőkön, személyzet tagjain, bírókon és papírral igazolt edzőn kívül senki. (minimum Level1)
Minden versenyzőn kötelezően, érintésmentes lázmérést végzünk, 37,3 Celsius fok feletti testhőmérsékletű, bármilyen okból rosszul lévő személy nem tartózkodhat a verseny helyszínén. Minden versenyzőnek a verseny helyszínén kötelezően alá kell írnia  :- Biztonságtechnikai jegyzőkönyv és a járványügyi helyzettel kapcsolatos nyilatkozat a COVID19 pandémiás helyzet végleges feloldásáig nevű dokumentumot.
Kérünk benneteket, hogy a MISZ rendkívüli helyzetre való iránymutatása szerint hozzatok magatokkal arcmaszkot, kézfertőtlenítő szert. Ezek meglétét is ellenőrizzük. Kérünk benneteket a szabályok fokozott betartására.
Vigyázzunk egymásra!
 
A versenyen a Magyar Íjász Szövetség versenyszabályzata érvényes.
 
Öltözködés: A Magyar Íjász Szövetség által 2019.02.01-től hatályba lépett Magyar Terem- és Pályaíjász Versenyszabályzat 10.1 rendelete a mérvadó.
Öltözködés a verseny ideje alatt (nevezéstől az eredményhirdetésig): Egyesületenként egységes felső, fehér nadrág (normál szabású, vagy sportnadrág, nem farmer anyagú, nem szakadt) vagy nőknek fehér szoknya, férfiaknak fehér rövidnadrág (a szoknya illetve rövidnadrág hossza minimum a kinyújtott kar hosszúságával megegyező) kötelező!
Sportolói, szponzori szerződéssel rendelkezőknek szponzori felső engedélyezett. https://misz.hu/assets/uploads/files/02d63-pszb_ules_jegyzokonyv_2019.pdf

A verseny helyszínével szemben Tesco áruház található.

A verseny ideje alatt, a Sporttelep egész területén a dohányzás, e-cigaretta használata és szeszesital fogyasztása szigorúan tilos!
 
A nevezések leadásával a versenyzők és annak kísérői tudomásul veszik, hogy a versenyeredmények nyilvántartásához szükséges személyi adataikat a szervezők kezelik és tárolják a versenyszezon végéig, valamint kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy róluk a verseny szervezői fényképet és videó anyagot készíthetnek a verseny ideje alatt, amit a szervező a sporttevékenységével összefüggésben a későbbiekben publikálhat. 
A szervezők a változás jogát fenntartják.
Szervezők


A versenykiírás tartalmát – a szakmai részen kívül – a MISZ nem ellenőrzi. A nevezési, szervezési, lebonyolítási tartalommal kapcsolatban a verseny szervezői az illetékesek.

Eredmény


Töltsd le az eredményeket