"I. AVAS KUPA" minősítő pályaíjász teremverseny

2021-02-20 08:00

Miskolc

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT.

"I. AVAS KUPA" minősítő pályaíjász teremverseny

 
„I. AVAS KUPA” minősítő pályaíjász teremverseny, az Észak-Magyarországi régió felkészítő versenye a 2021. évi teremíjász Országos Bajnokságra.


A VERSENY IDŐPONTJA:
2021. február 20. (szombat)
 
A VERSENY HELYSZÍNE: Miskolci Rendvédelmi Technikum tornacsarnok, 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 78.
 
A VERSENY RENDEZŐJE: Haza-Húzó Íjász SE
BTE: Krajnyák Bence
VERSENYIRODA: Keresztessy László, haza.huzoie@gmail.com, 30/86-77-453
BÍRÓK: ifj. Keresztessy László, Vásári Róbert
 
KOROSZTÁLYOK: master, felnőtt, ifjúsági, kadet, serdülő, gyermek
 
KATEGÓRIÁK:  reflex (olimpiai)(R), csigás(CU), barebow (BB), vadászreflex (HR), történelmi (TR), longbow (LB), vadászcsigás (HU), CRB, nők és férfiak
 
VERSENYSZÁMOK:
- kadet, ifjúsági, felnőtt, master: 2x10x3 lövés 18 méteren 40 cm-es lőlapra
- serdülő reflex (olimpiai), csigás(CU), HU, CRB: 2x10x3 lövés 18 méteren 60 cm-es lőlapra
- serdülő BB, HR, TR, LB: 2x10x3 lövés 10 méteren 60 cm-es lőlapra
- gyermek reflex (olimpiai), csigás(CU), HU, CRB: 2x10x3 lövés 10 méteren 80 cm-es lőlapra
- gyermek BB, HR, TR, LB: 2x10x3 lövés 10 méteren 80 cm-es lőlapra
 
Reflex (olimpiai) felnőtt, ifjúsági és a csigás felnőtt, ifjúsági, kadet (CU), HU, CRB versenyzők szűkített lőlapra lőnek!
 
INDULÁS FELTÉTELEI: érvényes versenyengedély és sportorvosi igazolás, BTE jkv. aláírása
 
NEVEZÉS: KIZÁRÓLAG a http://misz.hu/versenyek weboldalon
 
A kategóriák elosztása és a versenyszakaszok kialakítása a jelentkezők létszáma alapján lesz elkészítve, a regisztráció lezárása után. 
E-mailben értesítést küldünk a regisztrációhoz használt e-mail címre.
 
INFORMÁCIÓ: +36 30 212 5336 - Hajdu László, +36 30 867 7453 - Keresztessy László
 
A rendkívüli helyzetre való tekintettel maximum 80 versenyzőt tudunk fogadni. Amennyiben a nevezők létszáma meghaladja a maximum főt, úgy a Magyar Terem- és Pályaíjász Versenyszabályzat 2.3 pontja alapján járunk el.
 
A versenyre érkező gépjárművek rendszámát kérjük a nevezéssel egy időben megadni. Az iskola területére való belépéshez szükséges!
 
NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. február 15. (hétfő) 20:00-ig.
 
NEVEZÉS VISSZAMONDÁSA: haza.huzoie@gmail.com címen, legkésőbb 2021.február 18. 12:00-ig.
Lemondás kizárólag e-mailben fogadunk el. Amennyiben valaki regisztrált, de nem mondta le a szervező által megadott határidőig írásban (e-mail-ben) és ennek ellenére nem jelenik meg a versenyen, egyesületének a szövetség a nevezési díj dupláját számlázza ki. 
Amíg az összeg kiegyenlítésre nem kerül, az egyesületnek a szövetség nem állít ki új versenyengedélyt illetve, a nemtörődöm versenyző összes jövőbeni eredményét semmisnek tekinti mindaddig, amíg a tartozás fennáll.
 
NEVEZÉSI DÍJ: Egységesen 6.000,- Ft
 
FONTOS!!
A Magyar Íjász Szövetség szabályozza a járványhelyzet alatt megrendezésre kerülő íjászversenyek lebonyolításának menetét az egészségmegóvás érdekében.
 
Mindenkinek kötelező a szájmaszk viselése a verseny teljes időtartama alatt, kivételt a lövés pillanata képezhet, a kötelező távolság betartásával.
Mindenkinek kötelező a kézfertőtlenítő használata.
Minden esetben tartani kell a 1,5m távolságot a versenyzők és az egyéb személy között.
A verseny zártkörű. Nem léphet a verseny területére a versenyzőkön, személyzet tagjain, bírókon és papírral igazolt edzőn kívül senki. (minimum Level1)
Minden versenyzőn kötelezően, érintésmentes lázmérést végzünk. 37,3 Celsius fok feletti testhőmérsékletű, bármilyen okból rosszul lévő személy nem tartózkodhat a verseny helyszínén.
Minden versenyzőnek a verseny helyszínén kötelezően alá kell írnia: "Biztonságtechnikai jegyzőkönyv és a járványügyi helyzettel kapcsolatos nyilatkozat a COVID19 pandémiás helyzet végleges feloldásáig" nevű dokumentumot.
Kérünk benneteket, hogy a MISZ rendkívüli helyzetre való iránymutatása szerint hozzatok magatokkal arcmaszkot, kézfertőtlenítő szert. Ezek meglétét is ellenőrizzük.  
Kérünk benneteket a szabályok fokozott betartására.
Vigyázzunk egymásra!
 
ÖLTÖZKÖDÉS: Egyesületenként egységes felső, fehér nadrág (normál szabású, vagy sportnadrág, nem farmer anyagú, nem szakadt) vagy nőknek fehér szoknya, férfiaknak fehér rövidnadrág (a szoknya illetve rövidnadrág hossza minimum a kinyújtott kar hosszúságával megegyező) kötelező!
Sportolói, szponzori szerződéssel rendelkezőknek szponzori felső engedélyezett. https://misz.hu/assets/uploads/files/02d63-pszb_ules_jegyzokonyv_2019.pdf
A Bírók a technikai ellenőrzést egyesületenként végzik, így ellenőrizve az egységes ruházatot. A verseny és a  ruházati előírások a verseny elejétől az eredményhirdetés végéig érvényesek. 
 
DÍJAZÁS: Kategóriánként és korosztályonként az első három érem, 1-3. helyezett oklevél díjazásban részesül. A minimum 5 fős kategóriákban az I. helyezett kupát kap.
Csúcsokat a WA szabályoknak megfelelően, illetve a speciális helyzetre való tekintettel, nem lehet lőni, minősülni lehet.
 
A verseny az eredményhirdetés végéig tart. Díj, csak személyesen, az eredményhirdetésen vehető át. 
 
MINDENKIT SOK SZERETETTEL VÁRUNK!
 
EGYEBEK:
 
A csarnokban váltócipő használata kötelező!
A rendkívüli helyzet miatt a verseny helyszínén büfé NEM üzemel.
A versenyen a Magyar Íjász Szövetség versenyszabályzata érvényes.
A verseny ideje alatt a Sportcsarnok egész területén a dohányzás és szeszes ital fogyasztása tilos, fényképezés csak vaku nélkül engedélyezett!
A nevezések leadásával a versenyzők és annak kísérői tudomásul veszik, hogy a versenyeredmények nyilvántartásához szükséges személyi adataikat a szervezők kezelik és tárolják a versenyszezon végéig, valamint kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy róluk a verseny szervezői fényképet és videó anyagot készíthetnek a verseny ideje alatt, amit a szervező a sporttevékenységével összefüggésben a későbbiekben publikálhat. 
 
A rendezőség a változtatás jogát fenn tartja!


A versenykiírás tartalmát – a szakmai részen kívül – a MISZ nem ellenőrzi. A nevezési, szervezési, lebonyolítási tartalommal kapcsolatban a verseny szervezői az illetékesek.
 

Eredmény


Töltsd le az eredményeket