3D Terem OB - 2017

2017-02-09 08:00

Budapest

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT.

3D Terem OB - 2017

FIGYELEM! A 3D ORSZÁGOS BAJNOKSÁG A 3D TEREMÍJÁSZ GP-VEL EGYÜTT ZAJLIK.
A GP NEVEZÉS EGYIDEJÜLEG AZ OB-RA IS ÉRVÉNYES ÉS NEVEZÉSI DÍJA TARTALMAZZA AZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG NEVEZÉSI DÍJÁT. (TEHÁT AKI NEVEZETT A GP-RE, ANNAK AZ OB-RA KÜLÖN MÁR NEM KELL NEVEZNIE)

A TAVALYI NAGY NÉPSZERŰSÉGRE VALÓ TEKINTETTEL A GP ÉS AZ OB EGYÜTTES LÉTSZÁMÁT SAJNOS LIMITÁLNUNK KELL.


Tisztelt Sporttársak! Kedves Barátaim!

Magam és a Magyar Íjász Szövetség nevében tisztelettel meghívom sporttársainkat és az íjászsport iránt érdeklődőket a 2017. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságra.  A verseny 2017. február 9-10-én kerül megrendezésre az IAA versenyszabályzata szerint, a HDH-IAA 3D Teremíjász GP részeként. A verseny nyílt nevezésű, nem kvalifikációhoz kötött, így minden versenyezni kívánó íjász jelentkezését várjuk.

A Bajnokság helyszíne a Hungexpo területe, ”C” csarnok.

A versennyel egy időben zajlik a FEHOVA kiállítás, számos érdekes látnivalóval, naponta megközelítőleg 10.000 látogató részvételével.
Fontos kiemelni, hogy az íjász fesztiválon, melynek e verseny is része még 4 napig tartó íjász eseményeknek is lesznek, mint például az IFAA Teremíjász Országos Bajnokság, Történelmi Íjász Országos Bajnokság és a WA Teremíjász Országos Bajnokság.  A versenyek összekoordinálása lehetőséget ad íjászainknak, hogy akár minden versenyen részt vegyenek.

A Hungexpo területére való belépés díját a versenyzők számára a regisztrációs díj tartalmazza. Belépés csak a 2-es kapunál akkreditáció után.
A parkolás versenyzőknek amennyiben legalább hárman ülnek az autóban a „C” pavilon parkolójában ingyenes. A parkoló kapacitásának túllépése után és 3 fő/autó létszám alatt csak a kinti fizetős parkolási lehetőség vehető igénybe.

Minden induló versenyzőnek kívánok sikeres versenyzést, látogatóinknak és vendégeinek jó szórakozást, kellemes időtöltést rendezvényeinken.

Találkozzunk februárban a helyszínen!

Szedlár János
Szervező bizottság elnöke

 
Versenyinformációk:

Verseny menete: IAA szabályzat szerint, döntők nélkül.

Program:
2017.02.09
08:00 –   regisztráció, bemelegítés
09:00 – 18:00 első versenynap

2017.02.10
08:00 –  bemelegítés
09:00 – 18:00 második versenynap

Regisztráció: misz.hu
Nevezési határidő: 2017.02.03
Nevezési díj: 6000 Ft
Nevezés lemondása:  2017.02.6 12óra                                   

A versenyen kizárólag a Magyar Íjász Szövetség által kiállított érvényes versenyzési engedéllyel lehet indulni.  Amennyiben valaki előnevezett, nem mondta le a nevezését, és nem jelenik meg a versenyen, ki kell fizetni a nevezési díját, ha ez nem teljesül, a versenyző egyesületének jelenlévő tagjai elindulhatnak a versenyen, de eredményeik nem kerülnek értékelésre.

A versenyen való részvétellel a versenyző és annak kísérői beleegyeznek abba, hogy róluk a verseny szervezői fényképet és videó anyagot készíthetnek a verseny ideje alatt és a későbbiekben publikálhatják azt.

Eredmény


Töltsd le az eredményeket